Cautare

313 de rezultate pentru "inmormantarea tatalui elodiei" (3.43 secunde)
strabunicului meu, Lewis Bralower si strabunicii mele, Celia Bralower (din Braila, respectiv Iasi), buncii mele Rose Bralower si in mod special tatalui meu, Seymour Gitenstein.
Mircea Geoana a spus ca mai tarziu o va insoti pe mama sa la votare si va merge impreuna cu aceasta la mormantul tatalui sau pentru un moment de reculegere.
Oponentii l-au criticat pentru atacurile impotriva presei si l-au acuzat de nepotism dupa ce fiica sa, o prezenta obisnuita in paginile tabloidelor, cu un stil de viata specific frecventarii cluburilor de vedete, a avut o ascendenta facila si rapida in politica si a reusit castigarea unui loc in Parlamentul European ca independenta sprijinita fatis de partidul prezidential al tatalui.
Scriitorul Cristian Teodorescu, jurnalist la Academia Catevencu, a scris un articol intitulat "Honorius va fi invins de bancul tatalui sau", pe care il puteti citi in continuare.
Suntem cu totii alaturi si implicati alaturi de Radu Stroe, un om politic care nu candideaza in numele tatalui sau si pentru a i se intoarce datorii financiare si mediatice din campania electorala", a spus Antonescu.
Teo Trandafir spune ca stie care sunt opiniile politice ale tatalui sau, dar sustine ca acestea sunt diferite de ale sale.
Teo este prietena lui Mircea Badea si fiica tatalui ei, un doctor de bun simt care a descris perfect partidul in care Udrea este motul.
Ea aparea frecvent pe copertele revistelor imbracata in rochii ale unor designeri celebri si a intretinut misterul in jurul tatalui fetitei ei, astfel incat s-a ajuns la speculatii potrivit carora chiar Sarkozy ar fi fost parintele copilului.
In 2005, presedintele Basescu si-a petrecut ziua de nastere la vila de protocol din statiunea Neptun, in ziua urmatoare vizitandu-si mama, impreuna cu sotia si cele doua fiice, dupa ce a mers la mormantul tatalui sau din Cimitirul Central al municipiului Constanta.
Iata, insa, ca fiica presedintelui nu a deranjat orgoliile nimanui, prin inscrierea la cursul respectiv. Cel care conducea Colegiul in momentul infiintarii cursului, Iulian Fota, este in prezent angajatul tatalui Elenei, la Cotroceni.
Singura sansa a PDL este sa fie condus de un "rebel", care "ucide" in mod simbolic figura tatalui politic - ca sa facem referire la un concept freudian.
• Cristian Parvulescu, profesor la SNSPA si presedinte Asociatiei Pro Democratia "Daca este o mutare ce poarta numele Basescu, atunci e clar ca ea are girul tatalui.
Un discurs spumos si substantial in fata unei audiente suburbane inseamna sa cobori numele tatalui in noroi. La fel, sa sustii un distrugator al educatiei din Romania ca Funeriu inseamna sa maculezi numele liberalului Spiru Haret, institu(i)torul educatiei pentru toti.
O luna pe care am petrecut-o in tara, m-am intalnit cu multi oameni, in Ardealul copilariei si al tatalui meu, in Salaj si Cluj, apoi in Delta si la malul Marii Negre.
Acesta a precizat ca sustine un principiu prevazut clar in protocolul USL si nu neaparat pozitia tatalui sau, actualul presedinte al Consiliului Judetean, Victor Mocanu, la randul sau extrem de nemultumit de decizia luata la centru, decizie care il impiedica sa candideze la anul din partea PSD.
Dupa venirea pe tron a Regelui Carol al II-lea, in iunie 1930, si dupa plecarea reginei-mama in exil, Regele Mihai a ramas in grija tatalui sau.
Dar cum de nu s-a luat si de politist, stiti voi, salvatorul care are un salariu de 11x mai mic decat comisionul de consultanta de la Conpet al tatalui Anastase?
Numai ca reteaua de Mahmuzi, Yusefi si Mustafa nu a fost nici a domnului Basescu, nici a mamei si nici a tatalui sau.
Ioan Oltean urla ca parlamentul s-a umplut de "fii si neveste". Observatie relativ corecta, dar care nu-l scuteste de o flegma in ochi pe subalternul tatalui ebai.
L-am intrebat "Cat poate fi de 'om de dreapta' un personaj care a ajuns in elita politica beneficiind de sprijinul structurilor FSN aflate sub comanda tatalui sau, fost sef al directiei de cercetari penale din Militia Mehedinti, unul dintre cei mai influenti oameni si temuti oameni ai Judetului?".
google-analytics.com